Pattedyr og melodier

Pattedyr og melodier

Pris fra 1042 kr

Et besøk til Wien Zoo Schönbrunn kombinert med en fin middag på Tirolergarten og deretter en klassisk konsert på Schönbrunn Palace er en glimrende dag ute for hele familien. Book billettene dine til pattedyr og melodier i Wien her!

Schönbrunn har mange ansikter- blant mange, et veldig familievennlig et! Denne pakken fokuserer på besøk i zoo og følgende konsert i Schönbrunn Palace i Schönbrunn Palace Orangeri. Denne pakken inkluderer også middag på den koselige restauranten "Triolergarten" som er lokalisert i zoo. Vi har også inkludert taxitransport til Orangeriet, slik at du komfortabelt kommer til konserten uten å forhaste deg.

Som nevnt, er middagen servert på "Triolergarten" kl.18.30, en typisk tyrolsk gård som er gjenoppbygd, ikke så langt fra Schönbrunns landemerke Gloriette. En herlig tre-retters middag (drikke er ikke inkl. i prisen!) for barn og voksne venter på deg. Etter middagen vil taxien hente dere på "Triolgarten" slik at dere komfortabelt ankommer konserten i tide.

Kl.20.30 (dørene åpner kl.20.00) starter konserten på et sted som spilte stor rolle gjennom Mozarts karrière: det overdådige restaurerte Schönbrunn Palace Orangery. Musikkforestillingen er av det kjente Schönbrunn Palace Orchestra Wien, akkompagnert med vokalister og ballettdansere. Programmet er av J.Strauss og W.A.Mozart.

Viktig informasjon:

- Dine e-billetter sendes til din e-mail som et PDF-dokument ummidelbart etter at bookingen din er fullført, og alt du trenger er å ta med en kopi til Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, hvor du må veksle det inn til dine billetter.

- Du kan veksle inn dine e-billetter og starte besøket i zoo fra kl.09.00, kun på den bookede turdato. Vi anbefaler at du starter turen før kl.15.00.

- Konsertens varighet inkl. pause er 1½-2 timer, og slutter ca. kl.22.15.

- Klikk HER for å se sitteplanen for Orangeriet i Schönbrunn Palace.

- Under konsertens pause, vil kategori A gjester få et gratis glass musserende vin eller appelsinjuice i baren.

- Etter konserten i Schönbrunn Palace, vil det være taxier tilgjengelig rett utenfor Orangeriet i Schönbrunn Palace. Metroen går fram til midnatt i fem til åtte minutters intervaller.

 

Bestill billetter

Dato
Pattedyr og melodier Info

Pattedyr og melodier
Du må hente billettene dine på denne adressen fra kl.09.00 på den bookede dato!
Billettadresse: 
Orangerie Schönbrunn Palace
Schönbrunner Schloßstraße 47,
1130 Wien

Info

Pattedyr og melodier
Wiens Zoo er åpen fra kl.09.00 til kl.18.30. Vi anbefaler at du starter besøket før kl.15.00, og du kan selvfølgelig bli værende på zoo inntil middag! Fra april til oktober!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
U-bahn Schönbrunn Station

Se på et kart Se på et kart

Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn