Schönbrunn Palace konserter

Fra kr 488

Klassiske musikkonserter i Schoenbrunn Palace Orangeri i Wien med program av Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Book billetter til Schoenbrunn Palace konsert i orangeriet i Wien her!

Klikk HER for å se sitteplan i orangeriet i Schoenbrunn Palace.

Den første del av konserten inneholder utvalgte ouverturer, arier og duetter av Wolfgang Amadeus Mozart, som “The Marriage of Figaro”, “The Magic Flute” og “Don Giovanni”. Etter pausen, la orkesteret glede deg med de mest minnerike operetta arier, valser og polkaer av Johann Strauss, "kongen av vals", inkludert “The Bat”, “The Gipsy King”, “The Blue Danube Waltz” og “Radetzky March”.

To operasangere, en soprano og en baritone, i tillegg til det vil et fengslende ballettpar i historiske kostymer runde av kvelden.

Viktig informasjon:

- E-billettene dine sendes til din e-mail som et PDF-dokument umiddelbart etter at bookingen din er fullført, og du må ta med en kopi til orangeriet.

- Varighet inkl. pauser er 1½ til 2 timer, og slutter ca. kl.22.15.

- Dørene til orangeriet åpner kl.20.00

- Klikk HER for å se sitteplan i orangeriet i Schönbrunn Palace.

- I pausen vil VIP gjester motta et gratis glass musserende vin i baren.

- På utvalgte dager kan konserten finne sted i det store galleri, eller i det hvite gullrom lokalisert inne i Schönbrunn Palace eller i en annen konserthall i Wien. Du vil selvfølgelig få beskjed på forhånd om endringer av konsertlokaler skulle forekomme.

- Etter Schönbrunn Palace konserten, er det tilgjengelige taxier rett utenfor Schönbrunn Palace Orangery. Metroen går fram til midnatt i fem til åtte minutters intervaller.

Åpningstider

Hver dag kl.20.30

Bestill

søn, 17 feb 2019

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 1 timer 45 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Classiscal music concert tickets to the Schönnbrunn Palace
- VIP-ticket guests will receive a glass of complimentary sparkling wine at the bar during intermission

Veibeskrivelse

Schönbrunn Palace konserter

Adresse
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien