Wien residens orkester

Fra kr 488

Wien residens orkester, et kammerorkester fra Wien framfører daglig vakker klassisk musikk fra Wien, av J.Strauss og W.A.Mozart. Book billetter til Wien residens orkester her!

Daglig tradisjonelle klassiske konserter. Hør på den verdenskjente musikken av W.A. Mozart og Johann Strauss på det vakreste historiske sted i Wien. Akkompagnert av profesjonelle operasangere og ballettdansere, framfører i historiske kostymer fra den tiden.

I 1991 var orkesteret utnevnt til å være offisiell representant for byen Wien i jubileumsfesten for Mozarts død, og har også fremført på flere konserter ved "Wien internasjonale festival".

Programmet inkluderer de mest berømte og vakre verk av klassikere fra Wien av W.A.Mozart og Johann Strauss, spillt av alt fra 10 til 40 musikanter, akkompagnert av profesjonelle operasangere og ballettdansere.

Se en sitteplan over Palais Auersperg HER!

En av de beste orkestrene fra musikkverden i Wien, vil ta deg med på en reise tilbake i tiden, til de keiserlige dager Wien.

Viktig informasjon:

- E-billettene dine vil sendes til din e-mail som ett PDF dokument umiddelbart etter at din booking er fullført, og du må ta med en kopi til Palais Auersperg.

- Varighet inkl. pause er 1 1/2 time, så konserten er ferdig kl.21.45.

- Dørene til konserthallen åpner kl.20.00.

- Se en sitteplan over Palais Auersperg HER.

- Wien residens orkester fremfører på Palais Auersperg, også kjent som Rosenkavalier Palass! Det står akkurat son forventet, i Wien, og bærer nøyaktig det samme navn som den 8.oktober 1777: Palaus Auersperg (Auersperg palass).

Åpningstider

Hver dag, kl.20.15, hele året.

Bestill

søn, 17 feb 2019

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 1 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Wien residens orkester

Adresse
Auerspergstrasse 1 A-1080 Wien