Big Bus i Wien: Hop-on Hop-off

Wien er hjemmet for mange arkitektoniske, historiske og kulturelle severdigheter. Med en buss du kan hoppe på og stige av (Hop-on Hop-Off) blir det mye letter å komme seg til alle severdighetene! Dra når du vil, hopp av når du vil, og få med deg det du ønsker av Wien.

Høydepunkter

- Tilpass turen etter dine interesser
- Hopp av og på så mye du vil
- Velg mellom 1-, 2- eller 3-dagers billetter
- Se Wien i ditt eget tempo

Hva kan jeg forvente?

Det tar et helt liv å utforske Wiens mange severdigheter, fra palasser og kirker til museer. Hvordan rekke over alt i løpet av en kort ferie? Big Bus Hop-on og Hop-off lar deg tilpasse ferien etter dine ønsker. Du kan hoppe på og av på de stoppestedene du vil.

Bussen tar deg gjennom byen samtidig som en guide forteller deg om det du ser. Når noe er ekstra interessant, kan du gå av bussen for å utforske dette. Hvis noe ikke interesserer deg særlig, kan du bli med videre. Dette er essensen av Big Bus Tours Wien - det er helt opp til deg. Takket være den praktiske appen, kan du også holde deg oppdatert på ruter og tider mens du er på farten.

Alle Big Bus Tours Wien-billetter inkluderer to forskjellige ruter. Den røde ruten dekker de berømte landemerkene i det sentrale og nordøstlige Wien. Den vil ta deg med til kinoene og operahuset, Votivkirche og mange parker og markeder. Den blå ruten tar deg vestover for å dekke de arkitektoniske høydepunktene i byen, inkludert Schönbrunn-palasset, Arsenal og Belvedere-museet.

Klikk her for å se rutene på kartet.

Hvordan fungerer det?

Billettene blir sendt direkte på e-post kort tid etter at bestillingen er fullført. Vennligst ta med en utskrift av billetten til den første bussen du hopper på.

Hvor begynner turen?
Du bestemmer hvor du skal starte turen. Bare hopp på den første Big Bus og begynn å utforske Wien.

Hvor lenge er billetten gyldig?
Billetten er gyldig i 1, 2 eller 3 dager på rad, avhengig av hvilken du har valgt.

Hvor lenge varer turene?
Lengden på de forskjellige rutene, utenom de stopp du gjør, er som følger:
Den røde ruten varer 1 time og 45 minutter.
Den blå ruten varer 1 time og 25 minutter.
Den grønne ruten varer i 45 minutter.

Hvor ofte kjører bussene?
De røde og blå rutene går hvert 15.-20. minutt. De siste bussene går kl.18:00.
Den grønne ruten går en gang i timen, med den siste avgangen kl.15.00.

Viktig informasjon

Due to issues with traffic, public holidays, cruise ship arrivals, weather or any unforeseen circumstances, there can be sudden changes to the routes or the schedule. Vienna is a busy city and heavy trafficor road closures - may cause delays, reduced frequency and changes to the route.

Billettkategorier

Voksen (over 16 år)
Barn (5-15 år)

Bestill
Fra kr 410

lør, 15 jun 2024

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Lydguide

Hva er inkludert i prisen?

Du kan velge mellom tre forskjellige billettalternativer:
Classic Ticket er en 1-dagers billett som lar deg bruke røde og blå ruter.

Premium Ticket er en 2-dagers billett. I tillegg til de røde og blå rutene, gir den deg tilgang til den grønne ruten (også kalt Hundertwasser-turen) og en guidet vandretur.

Vi selger også Deluxe Ticket, som er en 3-dagersbillett. Denne billetten inkluderer de røde, blå og grønne rutene og vandreturer med guide.

Veibeskrivelse

Big Bus i Wien: Hop-on Hop-off

×