Klassisk konsert og middag

Bestill klassiske konserter inkludert en flott middag i Wien her på Wienbilletter.no. Nyt en klassisk konsert med middag på Schönbrunn-palasset, eller et annet vakkert sted i Wien. Bestill billettene dine her!

Klassisk konsert og middag
 
Schönbrunn Palace: Kveldspakker

Schönbrunn Palace: Kveldspakker

3.8
(4)

En kveld på Schönbrunn Palace i Wien er uforglemmelig. Kombiner din Schönbrunn Palace Wien sightseeingtur billett med en fin middag på Café-Restaurant Residenz eller en konsert med Schönbrunn Palace Orchestra på Orangeriet!

Fra 858 kr
Blå Danube

Blå Danube

Nyt et elvecruise ned Danube i Wien, deretter en fin middag på Café-Restaurant Residenz og til slutt en klassisk konsert på Orangeriet i Schönbrunn Palace. Book dine billetter til Danube cruise, middag og konsert i Wien her!

Fra 1425 kr
Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart

5.0
(1)

Rendezvous med Mozart i Schönbrunn Palace i Wien er inkludert et besøk i palasset, en fin middag på Café-Restaurant “Residenz” og en klassisk konsert med Schönbrunn Palace Orchestra Wien. Book billettene dine til Rendezvous med Mozart i Wien her!

Fra 2210 kr
Sisis Skatter

Sisis Skatter

På vår tur Sisis Skatter i Wien, vil du føle deg som en keiser/keiserinne for en dag! Book billettene dine til Sisis Skatter, inkl. besøk på den keiserlige møbelsamling, det keiserlige palass (Hofburg), og Schönbrunn Palace med middag og konserter i Orangeriet!

Fra 2319 kr
Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv