Rendezvous med Mozart

5.0 (1)
Fra kr 1911

Rendezvous med Mozart i Schönbrunn Palace i Wien er inkludert et besøk i palasset, en fin middag på Café-Restaurant “Residenz” og en klassisk konsert med Schönbrunn Palace Orchestra Wien. Book dine billetter til Rendezvous med Mozart i Wien her!

Nyt en kveld med kongelige nytelser ved å gå gjennom det storstlotte palasset, spis en fin middag og avslutt med en grand finale i Schönbrunn Palace Orangery, en musikalst reise med Schönbrunn Palace Orchestra Wien.

Start reisen din med et besøk i de seremonielle rommene i det verdenskjente Schönbrunn Palace, den mest populære turistattraksjonen i Østerrike. Gjester vil få en lydguide og kan ta palassturen når som helst i palassets offisielle åpningstider, uansett anbefaler vi at våre gjester starter lydguideturen før kl.16.00.

Kl.18.30 vil middagen serveres på The Café-Restaurant Residenz, lokalisert i det tidligere kjøkken i Schönbrunn Palace. Denne bygningen er lokalisert i det såkalte Ehrenhof, ved siden av palassets hovedinngang. Her venter en elegant tre-retters middag på deg, inkl. retter som var typisk i Mozarts tid(drikke er ikke inkl. i prisen)

Kl.20.30(dørene åpner kl.20.00) tar konserten plass i det overdådige restaurerte Schönbrunn Palace Orangery, som spilte en stor rolle gjennom Mozarts karrière(han fremførte i orangeriet ved flere anledninger). Musikkforestillingen er av de kjente Schönbrunn Palace Orchestra Wien, akkompagnert med vokalister og ballettdansere. Programmet er av J. Strauss og W.A. Mozart. Gjestene våre får servert en alkoholholdig drikke i orangeriets bar, og vil også få et program for konserten, og en "Best av Mozart CD", fremført av Schönbrunn Palace Orchestra Wien. Vi har i tillegg reservert seter på de to fremste radene. Under pausen, vennligst bli med oss til et glass musserende vin og en nydelig "Mozartkugeln" (flerlags sjokkoladetrøfler) i baren.

Viktig informasjon:

- E-billettene dine sendes til din e-mail som et PDF-dokument umiddelbart etter bookingen din er fullført, og du må ta med en kopi til orangeriet hvor du får e-billettene vekslet inn til billetter. Du kan veksle inn billettene din fra kl.09.00 kun den bookede turdato.

- Konsertens varighet inkl. pauser er 1½ til 2 timer, og slutter ca. kl.22.15

- Klikk HER for å se sitteplan over Orangeriet i Schönbrunn Palace.

- På utvalgte dager kan konserten finne sted i det store galleri, eller i det hvite gullrom lokalisert på innsiden av Schönbrunn Palace eller i en annen konserthall i Wien. Du vil selvfølgelig få beskjed på forhånd hvis endringer av konsertlokaler forekommer.

- Etter konserten i Schönbrunn Palace, vil det være taxier tilgjengelig rett utenfor Schönbrunn Palace Orangery. Metroen kjører fram til midnatt i fem til åtte minutters intervaller.

Åpningstider

Du kan hente billettene dine fra kl.09.00 og starte turen i palasset når du selv ønsker, uansett anbefaler vi at du starter den lydguidede palassturen før kl.16.00. Middagen serveres kl.18.30 og konserten starter kl.20.30

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 2 timer

Veibeskrivelse

Rendezvous med Mozart

Adresse
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×