Blå Danube

Blå Danube

Pris fra 1435 kr

Nyt elvecruiset ned Danube i Wien, deretter en fin middag på Café-Restaurant Residenz, og avslutt med en klassisk konsert på orangeriet på Schönbrunn Palace. Book dine billetter til Danube Cruise, middag og kosert i Wien her!

Takk til Johann Strauss's waltz “On the Beautiful Blue Danube,” kjent som “Blue Danube waltz,” denne elven er uadskillelig til Wiensk musikk.

Den første del av vår dag er et elvecruise ned Danube Elv. I løpet av elvecruiset, som varer 3-3½ time, kommer du til å se mange av Wiens severdigheter fra vannet: Donauturm(Danube Tårn),Millennium Tårn, Ringturm(Ringtårnet), Spittelau fjernvarmeanlegg, Urania observatoium og mange flere... Båten(drives av DDSG rederi) har avgang og ankomst fra Schwedenplatz klokken 10.30, 11.30 og 14.00.

Kl. 18.30 blir middagen servert på The Café-Restaurant Residenz, som ligger i det tidligere kjøkken i Schönbrunn Palace. Denne bygningen er lokalisert i den såkalte Ehrenhof, tilknyttet til palassets hovedinngang. Her vil det vente en tre-retters stearinlysmiddag på dere (drikke er ikke inkl. i prisen). På sommeren vil middagen serveres i det koselige uteområdet. 

Kl. 20.30 (dørene åpner kl.20.00) vil konserten starte på et sted som spilte stor rolle gjennom Mozarts karriere: det overdådige restaurerte Schönbrunn Palace Orangery. Musikkforestillingen er av det kjente Schönbrunn Palace Orkester Wien, akkompagnert av vokalister og ballettdansere. Programmet er av J. Strauss og W.A. Mozart.

Viktig informasjon:

- Du må hente billettene dine på Orangerie Schönbrunn Palace fra kl.09.00 på den bookede dato! Adresse for billetthenting: Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

- Vi anbefaler at du ikke går på cruiset senere enn kl.14.00 og returnerer kl.17.20, slik at du ikke trenger å skynde deg til middag. 

- Inkludert i prisen er 2 billetter til offentlig transport, slik at du kan ta U-Bahn fra Schwedenplatz til Schönbrunn Palace.

- Konserten inkl. pauser varer 1½ til 2 timer, og slutter ca kl. 22.15.

- Klikk HER for å se sitteplan over Orangeriet i Schönbrunn Palace.

- Under konsertens pause vil VIP og kategori A gjester få et gratis glass musserende vin i baren.

- På utvalgte dager kan konserten finne sted i det store galleriet eller i det hvite gullrom inne i Schönbrunn Palace, eller i andre konserthaller i Wien. Du vil selvfølgelig få beskjed på forhånd hvis endringer av konsertlokaler forekommer.

- Etter konserten i Schönbrunn Palace, vil det være taxier tilgjengelig rett utenfor Schönbrunn Palace Orangeri. Undergrunnen kjører fram til midnatt i fem til åtte minutters intervaller.

 

 

Bestill billetter

Dato
Blå Danube Info

Blå Danube
Du må hente billettene dine på denne adressen fra kl.09.00 på den bookede dato!
Billett adresse: 
Orangerie Schönbrunn Palace
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Info

Blå Danube
Vi anbefaler at du går på cruiset før kl.14.00. Deretter er middagen kl.18.30 og konserten starter kl.20.30. Turer fra April til Oktober.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
U-bahn Schönbrunn Station

Se på et kart Se på et kart

Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv