Sisis Skatter

Sisis Skatter

Pris fra 2319 kr

På vår tur Sisis skatter i Wien, kommer du til å føle deg som en keiserinne/keiser for en dag! Book billettene dine til Sisis skatter inkl. besøk på keiserlig møbelsamling, keiserlig palass (Hofburg), Schönbrunn Palace med middag og konsert i orangeriet!

Opplev keiserlige Wien gjennom øynene til legendariske Keiserinne Elisabeth(Sisi). Den kongelige atmosfære av keiserlige Wien vil følge deg uansett hvor du går. Du får besøke praktfulle bygninger og museer, hengi deg i kulinariske delikatesser og videre nyt kveldskonserten på Schönbrunn Palace Orangeri. Kongelige gleder er garantert.

I løpet av dagen, vil du ta en spasertur gjennom den tidligere eiendommen til Habsburg dynastiet: Schönbrunn Palace, hvor Sisis vakre møbler er til å se, i tillegg til Keiserens palass (Hofburg), som huser keiserlige leiligheter, Sisis museum og den keiserlige sølvsamling.

Men Sisis skatter er mye mye mer, da det inkl. en veldig flott middag som serveres på din bookede dato, på Café-Restaurant Residenz, nærme Schönbrunn Palace. Bordet ditt vil være klart i palassets tidligere kjøkken, som nå er en fantastisk restaurant med god atmosfære. Middagen er en delikat tre-retters-meny (drikke er ikke inkl. i prisen!).

Som den store finale, vil du se en konsert på Schönbrunn Palace Orangery: De beste setene er reservert til deg slik at du kan nyte konserten med Schönbrunn Palace Orchestra Wien(Program av J. Strauss og W.A. Mozart).Bli med oss til baren i pausen for et glass musserende vin. Som en veldig spesiell gave, får du en Port-Ami som du kan ta med hjem.

Vi vet at dette er for mye å besøke på en dag, det er derfor hvis du booker her, vil billettene dine til Schönbrunn Palace besøket, den keiserlige møbelsamling, og det keiserlige palass (Hofburg) være gyldige hvilken dag du ønsker etter din bookede dato til middag på Café-Restaurant Residenz & konserten på Schönbrunn Palace Orangery.

Viktig informasjon:

- Du må hente billettene dine på Orangerie Schönbrunn Palace fra kl.09.00 på din bookede dato!

- Billette hente adresse: Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

- Middag på Café-Restaurant Residenz serveres kl.18.30 på din satte bookingsdato og konserten i Schönbrunn Palace Orangery starter kl.20.30 på din satte bookingsdato.

- Konsertens varighet inkl. pause er 1½ - 2 timer, og slutter ca kl.22.15

- Klikk HER for å se sitteplan for Orangeriet i Schönbrunn Palace.

- På utvalgte dager, kan konserten ta plass i det store galleri eller i det hvite gullrom lokalisert inne i Schönbrunn Palace eller i en annen konserthall i Wien. Du vil selvfølgelig få beskjed på forhånd hvis endringer av konsertlokaler forekommer.

- Åpningstider for den keiserlige møbelsamling: Tirsdag til søndag fra kl.10.00 til kl.18.00

- Åpningstider for det keiserlige palass (Hofburg): Hver dag fra kl.09.00 til kl.17.30.

- Åpningstider for besøk i Schönbrunn Palace: Hver dag fra kl.08.30 til kl.17.30.

- Du kan besøke den keiserlige møbelsamling, det keiserlige slott(Hofburg) og Schönbrunn Palace hvilken dag du ønsker, opp til en måned etter den dato middagen og konserten er i Schönbrunn Palace.

- Etter konserten i Schönbrunn Palace, vil det være tilgjengelige taxier rett utenfor Schönbrunn Palace Orangery. Metroen kjører fram til midnatt i fem til åtte minutters intervaller.

 

Bestill billetter

Dato
Sisis Skatter Info

Sisis Skatter
Sisis skatt inkluderer et besøk til den keiserlige møbelsamling, det keiserlige palass (Hofburg) og til slutt et besøk i Schönbrunn Palace med middag og konsert. Nedenfor er adressen til Schönbrunn Palace Orangeri konserthall: 
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Info

Sisis Skatter
Du må hente alle billettene dine i billettkontoret på Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien. Fra kl.09.00 på din bookede dato!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
U-bahn Schönbrunn Stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv